Stoiximan Super League

Χωρίς Βράνιες η αποστολή της ΑΕΚ για ΠΑΣ - Πιθανή η επιστροφή Μάνταλου στην 11άδα

Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς δίχως αύριο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (11/5, 19:30), με την Ένωση να θέλει μόνο νίκη στη μάχη για Ευρώπη! Πιθανή η επιστροφή Μάνταλου στην 11άδα.

Χωρίς… εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (11/5, 19:30) στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση θέλει μόνο νίκη απέναντι στους Ηπειρώτες, προκειμένου να πάει στη συνέχεια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον «τελικό» με τον Άρη, που θα κρίνει, πιθανότατα, την Ευρώπη.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει και πάλι μετρημένες επιλογές. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα με Αραούχο, Γέβτιτς, Σιμόες, αλλά και Βράνιες, που απουσιάζουν και από την αποστολή ενόψει ΠΑΣ, υπάρχουν παίκτες «μέσα», που δεν υπολογίζονται και δεν συμμετέχουν στο rotation. Για την ΑΕΚ, ωστόσο, τα περιθώρια έχουν στενέψει και ακόμη και με αυτά τα δεδομένα, έχει ένα τεράστιο «πρέπει» για «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Στην 11άδα, λοιπόν, αναμένεται να παίξουν πάλι οι ίδιοι, περίπου, που είδαμε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ενδέχεται, ωστόσο, να δούμε τον Μάνταλο στο αρχικό σχήμα και αν συμβεί αυτό, μένει να δούμε ποιος θα μείνει εκτός. Ο Σιμάνσκι θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος, οπότε θα κριθεί ανάμεσα σε Κριχόβιακ (πολύ κακός την Κυριακή) και Χατζισαφί.

Από εκεί και πέρα, είναι… μετρημένα κουκιά! Στάνκοβιτς, Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Χατζισαφί ή Μοχαμάντι (ανάλογα τι θα γίνει στα χαφ), Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Ανσαριφάρντ πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος.

Η αποστολή της ΑΕΚ για ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x