Stoiximan Super League

Χωρίς Γαλανόπουλο η αποστολή της ΑΕΚ για Ολλανδία

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία την Τρίτη (12/07) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να μένει εκτός, όπως και οι «κομμένοι»!

Χωρίς τον Κώστα Γαλανόπουλο θα ταξιδέψει την Τρίτη (12/07) η ΑΕΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της!

Όπως έγινε γνωστό, ο παίκτης κρίθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψει στη χώρα της τουλίπας, αφού προπονείται ατομικά και θα μείνει στην Αθήνα, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή, φυσικά, συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν, φυσικά και οι «κομμένοι», που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποχωρήσουν από την ομάδα στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, όπως οι Ανσαριφάρντ, Λε Ταλέκ, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τάνκοβιτς και Βράνιες.

Μέσα στις επιλογές βρίσκονται, από την άλλη, και οι εννέα παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, και συγκεκριμένα οι Θεοχάρης, Λάτσι, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Γιούσης και Τζούντα Γκαρσία.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Χωρίς Γαλανόπουλο η αποστολή για Ολλανδία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x