Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός στη Λάρισα, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στην ΑΕΛ Νοvibet για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 2' άνοιξε το σκορ. Ο Φάρλεϊ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπάτζι με κεφαλιά από κοντινή απόσταση έγραψε το 0-1, σε μια συνεργασία των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.
Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν να πιέζουν. Στο 23', ο Εστέμπαν -που είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι αντικαθιστώντας τον τραυματία Μαυρία- εξαπέλυσε μια οβίδα έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






