Stoiximan Super League

Αφαίρεση 3-10 βαθμών θα προβλέπει η νέα διάταξη της κυβέρνησης

Τον κίνδυνο αφαίρεσης 3-10 βαθμών (και όχι του υποβιβασμού) θα αντιμετωπίζουν οι ομάδες σε περιπτώσεις σαν αυτή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, σύμφωνα με τη νέα διάταξη που αποφάσισε να περάσει η κυβέρνηση.

Αλλάζουν τα δεδομένα άμεσα για περιπτώσεις όπως αυτή που γνωμοδότησε η ΕΕΑ, με νομοθετική ρύθμιση που θα περάσει εντός της ημέρας από τη Βουλή, στην οποία δεν θα προβλέπεται υποβιβασμός σε υποθέσεις όπως του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, από κυβερνητικές πηγές προκύπτει πως βρίσκεται στα σκαριά τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή και θα προβλέπει πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών από τρεις ως δέκα βαθμούς.

Μάλιστα, αναμένεται η τροπολογία να κατατεθεί στη Βουλή με τη μορφή του κατ’ επείγοντος της οποίας εισηγητής θα είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συγκεκριμένη τροπολογία έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα που ανέφερε σχετικά το πρωί της Τρίτης για το συγκεκριμένο θέμα και το πόρισμα της ΕΕΑ «θα περιμένετε μέσα στη μέρα κατάθεση σχετικής διάταξης η οποία θα προβλέπει ότι θα υποβάλλονται τέτοιου είδους εξοντωτικές ποινές όπως ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x