Stoiximan Super League

Αφεντικό ο Στραματσόνι

Μετά την αποχώρηση των Φύσσα-Βόκολου ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο ο Στραματσόνι. Περισσότερες πρωτοβουλίες αναλαμβάνει στον Παναθηναϊκό ο Γ. Αλαφούζος, αμετακίνητος ο Σαραβάκος.

Η αποχώρηση των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου από τον Παναθηναϊκό συνεπάγεται εσωτερικές ανακατατάξεις, αν κι όχι σε θεσμικό επίπεδο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιβεβαιώνεται πως είναι πανίσχυρος στην ομάδα, όπως αποδείχτηκε και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο και ήταν όλες επιλογές του ίδιου. Ο Ιταλός προπονητής είναι το απόλυτα αφεντικό στην ομάδα μετά από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο μιλά απευθείας ο ίδιος κι όχι μέσω των Φύσσα-Βόκολου, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Στα πλάνα του προέδρου της ΠΑΕ δεν υπάρχει η αντικατάσταση των δύο απερχόμενων ανδρών στους ρόλους τους και οι αρμοδιότητές τους θα κατανεμηθούν σε στελέχη της ομάδας. Τις διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές αναλαμβάνει-όπως έγινε και στις κινήσεις του Γενάρη-η Αθηνά Μπαλωμένου, ενώ ίσως να εμπλακεί στο εξής και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος. Πάντως δεν αποκλείεται μέχρι το καλοκαίρι κάποιος πρώην παίκτης της ομάδας να αναλάβει πόστο.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι αμετακίνητος και διατηρεί τον ισχυρό ρόλο του ως σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x