Stoiximan Super League

Αφιέρωμα της «Marca» στον… γουρλή Τσιγκρίνσκι

Ειδική αναφορά στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και στο φοβερό στατιστικό ότι όποτε σκοράρει ο ίδιος η ομάδα του δεν χάνει ποτέ έκανε -με αφορμή το γκολ του απέναντι στον Παναθηναϊκό- η εφημερίδα «Marca».

Ως την Ισπανία έφτασε η φήμη του… γουρλή που έχει φτιάξει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Με αφορμή το γκολ που πέτυχε ο στόπερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η «Marca» έκανε ειδική αναφορά στο αξιοσημείωτο στατιστικό που έχει καταγράψει.

Αρχικά λοιπόν αναφέρει ότι ο Ουκρανός δεν είχε καθόλου τύχη στην Μπαρτσελόνα, παρόλο που ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον εκτιμούσε πολύ λέγοντας ότι «είναι αμυντικός απ’ αυτούς που δύσκολα βρίσκεις, γιατί ξέρει τι να κάνει με την μπάλα».

Τονίζει ωστόσο ότι αυτή η τύχη που έλειψε από τον ίδιο μεταφέρθηκε έπειτα στις ομάδες του, καθώς τις 23 φορές που σκόραρε ουδέποτε ηττήθηκε (με 19 απ’ αυτά τα ματς να καταλήγουν σε νίκες και 4 σε ισοπαλίες).

Δεν παραλείπει, δε, η εφημερίδα να υπογραμμίσει ότι από τα 5 γκολ που έχει πετύχει συνολικά ο Τσιγκρίνσκι με τη φανέλα της ΑΕΚ τα 4 έχουν σημειωθεί σε ντέρμπι με τους μεγάλους αντιπάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x