Stoiximan Super League

Αηδιασμένος ο Μασάντο

Τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν χθες στην Τούμπα καυτηρίασε ο Πάουλο Μασάντο. «Δειλές ενέργειες από κάποιους ανθρώπους», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ευχαρίστησε κόσμο και Μαρινάκη για τη στήριξη.

Τα φοβερά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες στην Τούμπα σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Πάουλο Μασάντο. Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν εμφανώς απογοητευμένος απ' τα χθεσινά έκτροπα κι έκανε λόγο για καταστάσεις Μεσαίωνα, ενώ αναφέρθηκε σε δειλούς ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είναι στον χώρο του αθλητισμού.

Φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κόσμο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη -τον οποίο χαρακτήρισε ως πραγματικό ηγέτη- για τη στήριξή τους κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

«Ό,τι συνέβη χθες ήταν ένα τραγικό παράδειγμα Μεσαιωνικής εποχής και έλλειψης σεβασμού για το ποδόσφαιρο. Δειλοί άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στον αθλητισμό. Ήμασταν 30 και αυτοί 20.000 και προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την φανέλα της ομάδας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους οπαδούς μας που μας περίμεναν στο αεροδρόμιο και κυρίως στον πρόεδρό μας που απέδειξε εκ νέου τον χαρακτήρα του πραγματικού ηγέτη που έχει. Και ποτέ μην ξεχνάτε. Είμαστε Ολυμπιακός», το μήνυμα του Πορτογάλου στο Facebook.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x