Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για Βράνιες στην ΑΕΚ

Από βδομάδα οι επαφές με την Άντερλεχτ για τον Βόσνιο στόπερ.

Βελγικά δημοσιεύματα ανέφεραν χθες πως η Άντερλεχτ απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ για παράταση του δανεισμού του Όγκνιεν Βράνιες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και περιμένει τον Βόσνιο στόπερ στις Βρυξέλλες από την 1η Ιουλίου (η προετοιμασία των Βέλγων αρχίζει στις 15 Ιουνίου).

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ούτε η «Ένωση» έχει στείλει επίσημο αίτημα στην Άντερλεχτ, ούτε φυσικά έχει εισπράξει κάποια αρνητική απάντηση. Η αλληλογραφία επί του θέματος θα αρχίσει τις επόμενες μέρες κι αφού αρχίσει ομαλά η διαδικασία των playoffs.

Από πλευράς «κιτρινόμαυρων» εκφράζεται αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως ο Βράνιες θα παραμείνει στην Αθήνα ως και την ολοκλήρωση των playoffs ή του Κυπέλλου. Άλλωστε υπάρχει και σχετική οδηγία από την FIFA να παραταθούν τα συμβόλαια των παικτών που μετά την πανδημία θα ολοκληρώσουν αργότερα από τις 30 Ιουνίου τις υποχρεώσεις τους.

Είναι εμφανές πως η Άντερλεχτ προσπαθεί να πιέσει (μέσω διαρροών στα ΜΜΕ) την ΑΕΚ και ίσως να στείλει μήνυμα πως δεν συζητά καν ενδεχόμενο νέου δανεισμού την επόμενη σεζόν. Η κουβέντα για την παραμονή του 30χρονου άσου και τη νέα περίοδο θα ανοίξει αργότερα και ίσως το θέμα του αργήσει να ξεκαθαρίσει. Η «Ένωση» έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή και την ανάγκη των Βέλγων να ξεφορτωθούν ένα συμβόλαιο δύο ετών που προβλέπει να του καταβάλει 1,8 εκατ. ευρώ συνολικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x