Stoiximan Super League

Αϊτόρ και Μπιέλ… πάνω από Σίλεσεν, Ζοάο Μάριο και Μπεργκβάιν!

Η γνωστή πλατφόρμα στατιστικών, Sofascore, βαθμολογεί τον Αϊτόρ και τον Μπιέλ μεγαλύτερα από Ζοάο Μάριο, Σίλεσεν και Μπεργκβάιν, με τα τοπ πέντε πρωταθλήματα φυσικά να βρίσκονται εκτός.

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα του Παναθηναϊκού και τον Πεπ Μπιέλ του Ολυμπιακού, με τους δύο ποδοσφαιριστής να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα του «Sofascore».

Η γνωστή και έγκυρη ιστοσελίδα στατιστικών, με την ευκαιρία της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να δει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εκτός του big-5, και έχουν την μεγαλύτερη βαθμολόγηση βάσει των επιτευγμάτων τους.

Για να είναι πιο δίκαιη η βαθμολόγηση, το Sofascore ενημερώνει πως στο… ζύγι μπήκαν ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει 225 λεπτά και πάνω ως τώρα, ενώ συμπεριέλαβαν πρωταθλήματα που ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο ή Αύγουστο.

Ανάμεσα στα πρωταθλήματα είναι αυτά των παρακάτω χωρών: Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Δανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σκωτία, Ελβετία, Τουρκία.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Κόντι Χάκπο με 8.99 βαθμολογία, με τον φορ της Αϊντχόφεν να έχει κάνει απίστευτο ξεκίνημα με 10 γκολ και 9 ασίστ στα πρώτα 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!

Ακολουθούν ο κίπερ της Ράντερς, Πάτρικ Κάρλγκρεν (7.93) και ο φορ της Σέλτικ, Ζότα (7.89), για να φτάσουμε στους… δικούς μας! Ο Αϊτόρ βρίσκεται ακριβώς από πίσω με 7.88 βαθμολογία, με τον Μπιέλ να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα με 7.85.

Μάλιστα, οι δύο «αρτίστες» αφήνουν πίσω τους σπουδαία ονόματα όπως ο Ζοάο Μάριο της Μπενφίκα, ο Γιάσπερ Σίλεσεν της Ναϊμέγκεν και ο Στίβεν Μπεργκβάιν του Άγιαξ!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x