Stoiximan Super League

Περιζήτητος στην Ισπανία ο Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ φαίνεται να απασχολεί αρκετές ομάδες στην πατρίδα του.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως πρώτο στόχο τις αποδεσμεύσεις, προκειμένου να ελαφρύνει το ρόστερ. Ιδανικά τις πωλήσεις. Αυτό είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει παραδώσει μια πρώτη λίστα στους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι «πράσινοι» εξετάζουν όλες τις παραμέτρους, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό όφελος. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται ότι έχουν μπει στο κάδρο αρκετών ομάδων της χώρας του είναι ο Αϊτόρ.

Το όνομά του τις τελευταίες ημέρες «παίζει» πολύ στα ισπανικά ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τελευταία σενάρια, τρια κλαμπ τα οποία εξετάζουν την περίπτωσή του είναι η Μαγιόρκα, η Χιχόν, αλλά και η Σαραγόσα.

Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παίκτης θα επιθυμούσε να μείνει ελεύθερος. Ωστόσο, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το τριφύλλι θα «ποντάρει» σε αυτό. Έτσι, λοιπόν, σε περίπτωση κρούσης θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, θα τα αξιολογήσει και αναλόγως θα πράξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x