Stoiximan Super League

Αϊτόρ και Σπόραρ έχουν μαζί περισσότερα γκολ, από πέντε ομάδες τις Super League

Τα κανόνια του Παναθηναϊκού Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα (8) και Αντράζ Σπόραρ (5), έχουν μαζί περισσότερα τέρματα από πέντε ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά από το πέρας 13ων αγωνιστικών στη Super League, ο Παναθηναϊκός οδηγεί ην κούρσα στην κορυφή της βαθμολογίας, αήττητος και με 37 βαθμούς. Πάνω από την ΑΕΚ που έχει 29, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που έχουν 25, Βόλο 24 και Άρη 21.

Οι «πράσινοι» έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 24 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις τέσσερα. Ταυτόχρονα έχουν και την καλύτερη διαφορά με +20. Αν για την αμυντική λειτουργεία ευθύνεται η συνοχή της ομάδας και η συνολική δουλειά, για την γραμμή κρούσης, σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα εύσημα πάνε στους Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα και Αντράζ Σπόραρ.

Ο Ισπανός μέχρι να τραυματιστεί, αποτελούσε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και τον πιο φορμαρισμένο παίκτη, προλαβαίνοντας να σκοράρει οχτώ φορές. Από τη μεριά του ο Σλοβένος επιθετικός, έχει βρει δίχτυα πέντε φορές (δύο φορές μετά το 90΄, με Άρη και Ολυμπιακό. δίνοντας τέσσερις βαθμούς στην ομάδα του) και αποτελεί τον ιδανικό επιθετικό που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.



Οι δύο ποδοσφαιριστές, έχουν μαζί περισσότερα γκολ από πέντε ομάδες, καθώς ο Ιωνικός (7), ο Λεβαδειακός (7), ο ΠΑΣ Γιάννινα (9), η Λαμία (9) και ΌΦΗ (10), έχουν σκοράρει λιγότερα.

Αν δεν είχε τραυματιστεί ο 26χρονος εξτρέμ για το «τριφύλλι», ίσως να είχαν αθροιστικά περισσότερα τέρματα από τις μισές ομάδες της Super League, αφού ο Αστέρας Τρίπολης (13, όσα Αϊτόρ και Σπόραρ), Ατρόμητος (15) και Παναιτωλικός (16), είναι οριακά πάνω τους.

https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wOS8xNy8yMC8xN181Nl82MzI2MmI3NDFiZWQ4LmpwZw==/profile:player-960x540/image.jpg

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x