Stoiximan Super League

«Άκυρο» του ΣτΕ σε Μελισσανίδη-Γιαννακόπουλο

Κανονικά θα εφαρμοστούν οι αποφάσεις της ΕΕΑ για τους Μελισσανίδη και Γιαννακόπουλο. Η προσπάθεια αμφότερων να τις προσβάλλουν στο ΣτΕ δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς οι αιτήσεις τους απορρίφθηκαν.

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια των Δημήτρη Μελισσανίδη και Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ανατρέψουν τις αποφάσεις της ΕΕΑ για τις υποθέσεις τους.

Για τον πρώτο η επιτροπή είχε κρίνει ότι είναι εν τοις πράγμασι διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ και γι’ αυτό τον λόγο απαγορεύτηκε η συμμετοχή των αγώνων της στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.

Όσο για τον δεύτερο, είχε κριθεί ότι είναι εικονική η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Μάνο Παπαδόπουλο και ως εκ τούτου θα πρέπει το πλειοψηφικό πακέτο να επιστρέψει στα χέρια του.

Παρόλο λοιπόν που κινήθηκαν δικαστικά εναντίον των συγκεκριμένων αποφάσεων, η προσπάθειά τους δεν είχε αποτέλεσμα. Διότι, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε ο Μελισσανίδης και η αίτηση αναστολής που είχε καταθέσει ο Γιαννακόπουλος απορρίφθηκαν αμφότερες από το ΣτΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x