Stoiximan Super League

Άκυρος συναγερμός για Μανωλά

Ένα μικρό πρόβλημα στη μέση είναι ο λόγος που ο Μανωλάς έμεινε εκτός αποστολής του φιλικού του Ολυμπιακού με την Μπιλμπάο, όπως διευκρίνισαν οι «ερυθρόλευκοι».

Άκυρος (ή έστω πρόωρος) αποδείχθηκε ο… συναγερμός που προκλήθηκε σχετικά με τη μη συμμετοχή του Κώστα Μανωλά στο αυριανό (13/8) φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπιλμπάο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ο διεθνής αμυντικός έμεινε εκτός όχι εξ αιτίας κάποιου προβλήματος, γεγονός που «φούντωσε» τα σενάρια περί προχωρημένων διαπραγματεύσεων των Πειραιωτών με κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τους «ερυθρόλευκους», ο Μανωλάς ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να αποφασίσει ο Μίτσελ να τον προστατέψει και στη συνέχεια να τον αφήσει εκτός αποστολής, όπως άλλωστε και τους Χολέβα, Σιόβα και Φορτούνη.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x