Stoiximan Super League

Τελειώνει του Περέιρα στην Αλ Χιλάλ – Ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Τζιοβίνκο

Η Αλ Χιλάλ φαίνεται πως φτάνει σε συμφωνία με την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Ματέους Περέιρα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο που θέλει ο ΠΑΟΚ!

Εξελίξεις στο θέμα του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο φαίνεται πως θα υπάρχουν σύντομα στον ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με όσα αναπαράγονται στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Χιλάλ κλείνει τον Ματέους Περέιρα από την Γούεστ Μπρομ με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Εφόσον αυτό ισχύει και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, τότε αναμένεται να προχωρήσει και το θέμα της αποχώρησης του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο από την Αλ Χιλάλ. Κάτι που θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο Ιταλό μεσοεπιθετικό.

Ο Τζιοβίνικο στα 34 του, έχει περάσει πέραν της Αλ Χιλάλ και από Τορόντο, Πάρμα, Γιουβέντους και Έμπολι, ενώ είναι διεθνής 23 φορές με την εθνική Ιταλίας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ομάδες της «σκουάντρα ατζούρα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x