Stoiximan Super League

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Θέση για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος!

Με ανάρτησή του στο Χ, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Έλληνα ρέφερι, ο οποίος, θυμίζουμε, κράτησε 10 λεπτά καθυστερήσεις, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ισοφαρίζει, τελικά, στο 110' και ενώ παίχτηκαν και άλλα 2-3 λεπτά μετά το 1-1! Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 90', ο 39χρονος διαιτητής είχε αφήσει με δέκα παίκτες τη Λαμία, όταν ο Αμαράλ διαμαρτυρήθηκε για την υπόδειξη ανύπαρκτου φάουλ…

Ο Γιάννης Αλαφούζος, λοιπόν, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ; Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε η να γελάμε…».

Η ανάρτηση Αλαφούζου:



Να σημειωθεί πως μετά τη λήξη του αγώνα έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λαμίας, Σάκης Τσικνής, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός πινάκων διαιτητών από την ΚΕΔ και μας γυρνά αρκετά χρόνια πίσω. Ξυπνά δυστυχώς μνήμες από τα πέτρινα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις διαιτησίες παρελθόντων πρωταθλημάτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x