Stoiximan Super League

Αλεξίου: «Αντί να φτιάξουν το γήπεδο, το έκαναν χειρότερο»

Τις ευθύνες του Ατρομήτου για τον τρόπο προσπάθειας επίλυσης του προβλήματος των δοκαριών, ανέλυσε για την πλευρά της ΑΕΚ, ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της «Ένωσης», Αλέξης Αλεξίου.

«Αντί να φτιάξουν το γήπεδο, το έκαναν χειρότερο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του δικηγόρου και αντιπροέδρου της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, σχετικά με τις ευθύνες του Ατρομήτου για τον τρόπο προσπάθειας επίλυσης του προβλήματος των δοκαριών.

«Ο κανονισμός είναι σαφής, από την στιγμή που καταγγέλλεται πρέπει να γίνει ένσταση αυτόματα. Ο διαιτητής δικαιούται με κάθε πρόσφορο μέτρο εφόσον πληρείται η αντικειμενική μέτρηση, δικαιούται να κάνει τις μετρήσεις όπως πρέπει», είπε αρχικά.

«Η υπόθεση έχει τελειώσει είτε έκανε ένσταση είτε όχι, ως προς την αντικανονικότητα. Μα ξέρετε πω μέτρησαν, σκάψανε ένα χαντάκι, θα το δείτε και στο βίντεο και τις φωτογραφίες. Έχουν σκάψει με τέτοιο τρόπο ώστε να τοποθετηθεί η μεζούρα στη νέα γραμμή εστίας. Αν η μπάλα τσούλαγε θα σταμάταγε εκεί. Το var δεν θα μπορούσε να παρέμβει. Αυτοί δεν είναι κανόνες νόμιμης διεξαγωγής κανόνα. Δεν μπορείς να κάνεις χαντάκι την γραμμή του τέρματος, αυτό είναι αδιανόητο», πρόσθεσε δείχνοντας φωτογραφίες.


«Αν είναι τσιμεντωμένα τα δοκάρια, κακώς είναι και άκυρος γίνονται όλοι οι αγώνες εκεί. Αν τα δοκάρια δεν βγαίνουν επειδή είναι τσιμεντωμένα μιλάμε για εγκληματική κατασκευή, όποιος πέσει εκεί θα μιλάμε για νέο Γιάνκοβιτς. Πρέπει να υπάρχει ένα μικρό κενό στη βάση για να απορροφούνται οι κραδασμοί, δεν μπορεί να κατηγορείται η ΑΕΚ επειδή έκανε μία επισήμανση. Αντί να φτιάξουν το γήπεδο, το έκαναν χειρότερο. Ο Ατρόμητος ήταν εκεί στις μετρήσεις, είδε ως έγιναν. Η μέτρηση είναι αυτή που έγινε εξαρχής, οι μετρήσεις που έγιναν κατέστησαν τον αγωνιστικό χώρο εντελώς επικίνδυνο για να γίνουν οι αγώνες.

Τι είναι η μεζούρα μέσο εγκλήματος για να πρέπει να παραδοθεί; Υπήρχε μια πρεμούρα σε κάποια μέλη της σούπερ λιγκ να επιδοθεί ένα έγγραφο, ο σκοπός ήταν ένας, να εξυπηρετηθεί με την έκδοση ενός εγγράφου ο Ατρόμητος. Άκουσα από τον Ατρόμητο, ότι δεν υπάρχει υπαιτιότητα του Ατρόμητου αλλά δεν άκουσα γιατί δεν υπήρχαν εφεδρικά δοκάρια. Αν υπήρχαν και μπορούσαν να βγουν τα προβληματικά δοκάρια, θα είχε λυθεί το πρόβλημα.

Το να ακούω εδώ ότι υπήρχε τρομερή επιβάρυνση του υπεδάφους, υπήρξε καθίζηση. Είναι επιβαρυμένος επειδή έριχνε χιόνι; Αν προκαλούνταν καθιζήσεις έτσι ευκολία δεν θα γινόντουσαν αγώνες στην Αγγλία και στην Σκανδιναβία. Δυστυχώς δεν έχετε τη δυνατότητα κύριε πρόεδρε, να προσπεράσετε την αξιολόγηση του διαιτητή, την διαπιστωμένη αντικανονικότητα και το μόνο που μένει είναι να διαπιστώσετε αν ο Ατρόμητος, ή η ΑΕΚ ήταν υπεύθυνος για την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου. Οι πιθανότητες αγωνιστικά ήταν με το μέρος της ΑΕΚ, δεν είχε κανένα λόγο να αναβληθεί ο αγώνας, η ΑΕΚ είπε "φτιάξτε τα να παίξουμε". Δεν είπαμε να σκάψουν. Για εμάς είναι ξεκάθαρη υπόθεση, ο Ατρόμητος έχει την πλήρη ευθύνη για την κατάσταση του γηπέδου, δεν συντρέχει κανένα πταίσμα, ούτε δόλια συμπεριφορά του διαιτητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x