Stoiximan Super League

Αλεξίου: «Κατάλυση αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο Δήμος»

Στον λόγο που η ΑΕΚ θεωρεί εντελώς αβάσιμο τον ισχυρισμό του Ατρόμητου περί ευθύνης του Δήμου για το γήπεδο επικεντρώθηκε κατά την εκδίκαση της έφεσης ο Αλέξης Αλεξίου.

Το νομικό επιχείρημα του Ατρόμητου περί ευθύνης του Δήμου Περιστερίου για το γήπεδο επιχείρησε ν’ αποδομήσει ο Αλέξης Αλεξίου.

Μετά την αγόρευση της Έλλης Ρίζου, ο έτερος εκπρόσωπος της ΑΕΚ στην εκδίκαση της έφεσης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Με την απόφαση γίναμε σοφότεροι. Στην Ολλανδία αγώνας δεν ξεκίνησε αν το δοκάρι δεν σηκωνόταν μισό πόντο. Για κάποιους εδώ μπορεί και η κανονικότητα να τηρείται κατά βούληση.

Μάθαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Η κανονικότητα των δοκαριών έχει κριθεί και δεν έχει προσβληθεί, δεν αποτελεί λόγο έφεσης.

Ο Ατρόμητος έλεγε ότι “όλα έγιναν καλά, αλλά μην βλέπετε τι γράφει ο Μανούχος γιατί ενεργούσε με δόλο”. Αυτό δεν μπορείτε να το ακούσετε. Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η διαδικασία σήμερα θα έπρεπε να είναι μόνο υποβολή εγγράφων. Ο Ατρόμητος δεν είπε τίποτα για αντικανονικό γήπεδο που παρέλαβε από το δήμο.

Με πρόσφατη απόφαση στη Διαύγεια φαίνεται ότι ο Ατρόμητος έχει εκτελέσει σωρεία εργασιών προκειμένου το γήπεδο να ελεγχθεί και να αδειοδοτηθεί. Αυτό φαίνεται με έγγραφα που δεν προσβάλλονται.

Κατ' εμέ το μόνο που πρέπει να ελεγχθεί είναι τα έγγραφα που έχουν πλαστικογραφθεί και νοθευτεί. Εμφανίστηκαν έγγραφα ότι ο δήμος έκανε μέτρηση. Αυτό θα έπρεπε να είναι αντικείμενο μίας επόμενης δίκης».


Όταν ξαναπήρε, δε, τον λόγο στη συνέχεια, ο Αλεξίου συμπλήρωσε:

«Οτιδήποτε ειπώθηκε σήμερα εδώ για μετρήσεις, για την αντικανονικότητα κλπ. δεν έχουν καμία αξία, είναι σαν να μην ακουστήκαν γιατί έχουν κριθεί όλα αυτά από τον πρώτο βαθμό. Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα έφεσης γιατί κατέστη διάδικος, ήταν διάδικος και παραμένει.

Σε ό,τι αφορά στις μεζούρες, στο κάτω-κάτω αν δεν αρέσει στον Ατρόμητο η μεζούρα (που δεν προέβαλε καμία αντίρρηση επί τόπου), γιατί δεν έφερε την άκαμπτη ράβδο και λέιζερ που λένε; Γηπεδούχος είναι, γιατί δεν τα έφερε; Ας το είχαν φτιάξει, μιάμιση ώρα είχαν μπροστά τους, εμείς αν θέλαμε κάναμε την ένταση στο παρά ένα, πριν αρχίσει το ματς, αλλά την κάναμε σχεδόν μια ώρα πριν, ώστε να έχουν χρόνο να το φτιάξουν.

Και επειδή ακούστηκε ότι θα γίνουμε περίγελος αν κριθεί το ματς στα χαρτιά, περίγελος γινόμαστε αν γίνονται αγώνες Σουπερ λιγκ σε τέτοια γήπεδα και όχι αν δικαιωθεί η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είχε υποχρέωση να υποβάλει ένσταση μέχρι τις 17.30 και το έκανε 16.40 για να φτιάξουν το γήπεδο, να έχουν χρόνο. Αλλά αφού δεν το έκαναν, ας υποστούν τις κυρώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x