Stoiximan Super League

Άλλη μια μεταγραφή μέχρι την Πέμπτη θέλει ο Παναθηναϊκός

Τρέχουν να κλείσουν άλλη μια μεταγραφή μέχρι την Πέμπτη στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Ο Άλτμαν ανακοινώθηκε. Σήμερα αναμένεται να κλείσει και τυπικά η απόκτησή του Κολοβέτσιου. Οι δύο τους θα ταξιδέψουν την Πέμπτη με την υπόλοιπή αποστολή για το Τέχελεν όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, η ελπίδα των πράσινων είναι στην αποστολή να υπάρχει άλλος ένας νέος ποδοσφαιριστής.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η εφημερίδα «Πράσινη», τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι προσπάθειες να κλείσει άλλη μια μεταγραφή. Ποιος θα είναι ο παίκτης δεν έχει γίνει γνωστό. Εικάζεται ότι μπορεί να είναι ο ένας από τους δύο επιθετικούς ή ο ένας εξτρέμ.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο παίκτης να είναι ο αριστερός μπακ της Πάσος Φερέιρας, Φελίπε Φερέιρα, με τον οποίο όμως τις τελευταίες ημέρες έχουν διακοπεί οι διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x