Stoiximan Super League

Άλλη… Σούπερ Λίγκα σήμερα!

Η πρώτη από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας με κοινή ώρα έναρξης διεξάγεται σήμερα.

Άλλη... γεύση έχει από σήμερα η Σούπερ Λίγκα. Λόγος; Η διεξαγωγή όλων των αναμετρήσεων με κοινή ώρα έναρξης, στην πρώτη από τις αγωνιστικές που θα ακολουθήσουν μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στην Τούμπα διεξάγεται το παιχνίδι, το οποίο λόγω των ονομάτων των δύο ομάδων έχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά όμως όχι και το μεγαλύτερο. Βλέπετε ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, την στιγμή που οι πράσινοι «ανεβαίνουν» στη Θεσσαλονίκη με πολλούς παίκτες να είναι εκτός αποστολής, είτε γιατί εκτίουν ποινές είτε γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει επιλέξει να τους ξεκουράσει ενόψει του μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο.

Και ποιο παιχνίδι έχει ‘’μεγαλύτερο ή έστω το ίδιο ενδιαφέρον’’, θα ρωτήσετε; Στη Λιβαδειά ο τοπικός Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι βλέπουν μπροστά τους το φάντασμα του υποβιβασμού και θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να ελπίζουν. Οι ερυθρόλευκοι όμως βρίσκονται στο... άλλο άκρο και θέλουν νίκη για να πανηγυρίσουν τον τίτλο από σήμερα.

Η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από τη νίκη στα Χανιά υποδέχεται την Κέρκυρα με στόχο τη νίκη για να εξασφαλίσει και αυτή τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πλατανιά και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ματς του Ηρακλή στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ. Ο γηραιός είναι ισόβαθμός με τον Λεβαδειακό και θέλει καλύτερα αποτελέσματα για να μείνει αυτός.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

ΑΕΚ-Κέρκυρα (Novasports 4)
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (Novasports Extra 1)
Ατρόμητος-ΑΕΛ (Novasports 24)
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (Novasports 3)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Novasports 2)
Παναιτωλικός-Βέροια (Novasports 1)
Πανιώνιος-Πλατανιάς (Novasports 5)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής (Novasports Stories)

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

ΑΕΛ-Ξάνθη
Κέρκυρα-Πανιώνιος
Ηρακλής-Παναιτωλικός
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x