Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Είχαμε την ίδια ένταση στην Τρίπολη, αλλά αυτήν τη φορά κάναμε τις φάσεις γκολ»

Ο Ματίας Αλμέιδα εκτίμησε πως η ΑΕΚ έπαιξε ενάντια στον ΟΦΗ όπως και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο τη διαφορά την έκανε η αποτελεσματικότητα.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά το 1-1 στην Τρίπολη, επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ και έδειξε πως είναι έτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, ο Ματίας Αλμέιδα εκτίμησε πως η ομάδα του έβγαλε την ίδια ένταση με το ματς ενάντια στον Αστέρα αλλά αυτή τη φορά έκανε τις φάσεις γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στα θέματα τραυματισμών των Ελίασον και Τσούμπερ.

Αναλυτικά:

«Είχαμε την ίδια ένταση με το προηγούμενο ματς, ερμηνεύσαμε καλά το πού να χτυπήσουμε τον αντίπαλο. Η διαφορά με το ματς στην Τρίπολη, ήταν ότι τώρα τις φάσεις τις κάναμε και γκολ. Η λειτουργία μας όμως, ήταν παρόμοια.

Το να είναι ο Ελίασον τραυματίας πραγματικά με στενοχωρεί γιατί είχε ενσωματωθεί στην ομάδα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Με στενοχωρεί και ο Τσούμπερ, καθώς υπάρχει και το Μουντιάλ. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα ενωμένο γκρουπ και να το διατηρήσουμε. Όλοι είναι σημαντικοί, μπορούν να παίξουν οποιαδήποτε στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x