Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Έπρεπε να νικήσουμε και νικήσαμε»

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στα στοιχεία της νίκης της ΑΕΚ με επί του Λεβαδειακού, τονίζοντας πως το ματς έγινε περίεργο μετά την αποβολή του Τζημόπουλου.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το ματς κι αν τον προβλημάτισε το 5-4-1 του Λεβαδειακού με τη δεύτερη ζώνη άμυνας: «Σχετικά με το παιχνίδι, γνωρίζαμε για τον αντίπαλο ότι θα έρθει και θα περιμένει. Ότι θα προσπαθούσαν να βγουν στις αντεπιθέσεις και κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βρήκαμε το σωστό δρόμο και κάποιες άλλες φορές όχι. Γενικά ηταν καλό παιχνίδι. Όταν έμειναν με 10 το παιχνίδι έγινε περίεργο. Εμείς δεν ήμασταν ξεκάθαροι στο ότι θέλαμε να κάνουμε. Στη συνέχεια "κλειδώσαμε" το παιχνίδι».

Για την εικόνα της ΑΕΚ κι αν υπήρξε χαλαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι αλήθεια ότι η λειτουργία της ομάδας δεν ήταν ίδια. Το αποτέλεσμα, ναι ήταν ίδιο. Αλλα δε σημαίνει ότι μία ομάδα μένει με 10 το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο. Είχαμε το 2-0, θέλαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις σωστά. Κάποιες φορές το κάναμε σωστά. Ρισκάραμε όμως αρκετές φορές προσπαθώντας περάσουμε τη μπάλα εκεί που ήταν πολλά πόδια. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι. Γενικά πάντως το παιχνίδι πήγε καλά. Επρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Πάντα μπορείς να βελτιώνεσαι».

Για τα πέναλτι κι αν υπάρχει οδηγία ποιος θα εκτελεί ή αποφασίζουν οι παίκτες: «Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται στα πέναλτι σχεδόν καθημερινά. Αυτός που εκτελεί τα πέναλτι είχε βγει. Είναι είτε ο Γκαρσία είτε ο Άμραμπατ. Δεν ήταν κανείς τότε στο γήπεδο. Πήρε την ευθύνη ο Τσούμπερ, δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα μέσα, αλλά για μένα το σημαντικό είναι ποιος θέλει να πάρει την μπάλα. Μπορεί να έχουμε ιδέες, αλλα οι παίκτες έχουν ελευθερία στο γήπεδο, όποιος νιώθει ελευθερία να το εκτελέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x