Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε»

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι η ΑΕΚ προσπάθησε πάρα πολύ απέναντι στον Πανσερραϊκό και επισήμανε ότι τα όποια λάθη προήλθαν λόγω της ανάγκης της να «γυρίσει» το ματς.

Για αδυναμία των παικτών της ΑΕΚ να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε ένα ακόμα τέρμα, έκανε λόγο, ουσιαστικά, ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό.

Με τον Αργεντινό τεχνικό να τονίζει παράλληλα στην κάμερα της COSMOTE TV ότι αυτό το 1-1 θα βοηθήσει την «Ένωση» να κατανοήσει ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσπάθεια.

«Αυτό που συμβαίνει είναι πως ξεκινήσαμε το ματς από το 2ο λεπτό. Ο αντίπαλος προηγήθηκε γρήγορα. Έπειτα κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Χάσαμε ακόμη και πέναλτι», είπε αρχικά ο Αλμέιδα.

Και πρόσθεσε: «Οι ποδοσφαιριστές κάνουν προπονήσεις κάθε μέρα. Δεν υπήρχε έλλειψη σύνδεσης. Υπήρχαν κάποια λάθη αλλά δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Κάναμε αυτά τα λάθη γιατί ήμασταν απεγνωσμένοι να επιτεθούμε. Αυτό θα μας βοηθήσει γιατί είμαστε οι νταμπλούχοι και πρέπει να δίνουμε πάντα περισσότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x