Stoiximan Super League

Έπιασε δουλειά ο Αλμέιδα: Ξεκινάει επαφές με ποδοσφαιριστές, προετοιμασμένος για... Ευρώπη ή όχι!

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία του ρόστερ και πλέον αρχίζει επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές.

Σηκώνει μανίκια και επίσημα πλέον ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός τεχνικός που ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ξεκινάει δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αλμέιδα είχε πάρει στα χέρια του από την πρώτη παρουσία του στην Ελλάδα όλα τα στοιχεία του ρόστερ, με αναλύσεις, στατιστικά, ακόμη και τις κλήσεις των διεθνών παικτών.

Περίμενε μέχρι να υπάρξει η ανακοίνωσή του από την Ένωση και πλέον ο Αργεντινός προπονητής ξεκινάει επαφές με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν για το ρόστερ θα περάσουν από τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα, είτε μιλάμε για αποχωρήσεις είτε για προσθήκες.

Παράλληλα, ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του έχουν ήδη έτοιμο το πλάνο της προετοιμασίας, όντας έτοιμοι και για τα δύο ενδεχόμενα. Είτε η ΑΕΚ δηλαδή παίξει στην Ευρώπη, εφόσον τιμωρηθεί ο Άρης και πάρει τη θέση του, είτε όχι και μένει να οριστικοποιηθεί ποιο θα ακολουθήσει.

Ο Αλμέιδα και το επιτελείο του αναμένεται να εγκατασταθούν στην Αθήνα, ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσει τελικά η προετοιμασία, ενώ μένει να φανεί πότε θα γίνει η παρουσίασή του από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x