Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές»

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, σύμφωνα με όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη στη Λειβαδιά.

Παρόλο που δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και επιστρέφοντας στη δεύτερη θέση, διατήρησε το -6 από την κορυφή.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τους παίκτες του, τονίζοντάς ότι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους οπαδούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργεντίνος τεχνικός στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος μας περίμενε. Έπρεπε να αποφύγουμε φάουλ και αντεπιθέσεις, έπρεπε να δείξουμε υπομονή γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και για τις δύο ομάδες, όμως πήραμε μία σημαντική νίκη.

Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα και μας έλειπαν. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές. Κάθε νίκη μου δίνει χαρά για την προσπάθειά τους και τους τρεις βαθμούς».

Για τους οπαδούς: «Με κάνει πολύ ευτυχισμένο που βλέπω τους οπαδούς μας. Οι ποδοσφαιριστές δίνει την ψυχή του για την ιστορία του κλαμπ και για όσους έρχονται να μας δουν. Κάθε άνθρωπο που δουλεύει στο κλαμπ τον εκτιμώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x