Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη για τα παιχνίδια της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Χρήστος Αλμπάνης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ομάδας.
«Είμαστε στο στάδιο προσαρμογής ακόμα θέλουμε αυτή την πρώτη εβδομάδα να ακολουθούμε αυτά που μας λέει ο προπονητής. Εγώ προσπαθώ να εγκλιματιστώ ακόμα και όλοι στον σύλλογο με βοηθάνε», ανέφερε και συνέχισε:
«Θέλουμε να παίζουμε καλά σαν σύνολο, δεν μετράει αν τα πήγα καλά ατομικά πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής. Θεωρώ πως την κρίσιμη στιγμή η ομάδα θα είναι έτοιμη, αυτό θα ξεκινήσει από την συλλογική προσπάθεια, όλα τα παιδιά και το κλίμα στα αποδυτήρια πιστεύω θα βοηθήσουν».
Τέλος, τόνισε για τη διαφορά μεταξύ της προηγούμενης ομάδας τους, του Απόλλωνα και της νυν, της ΑΕΚ:
«Είναι δυο καταστάσεις που δεν μπορούν να συγκριθούν υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις εδώ, είμαι αισιόδοξος ,οι προσδοκίες μου ανεβαίνουν κάθε μέρα και θέλω να βελτιώνομαι» , κατέληξε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






