Stoiximan Super League

«Άλωσε» τη Λάρισα ο Λεβαδειακός

Με «ανατροπή» στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» σε φιλικό ματς που διεξήχθη για την καλύτερη προετοιμασία τους, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ», «ανατρέποντας» το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, σε φιλικό ματς προετοιμασίας, με τοις δυο ομάδες να μη βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή.

Οι «βυσσινί» ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με το εκπληκτικό σουτ του Ουρτάδο στο παραθυράκι μόλις στο 2’. Στην επανάληψη, όμως, οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς, που βραβεύτηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης από την πρώην ομάδα του, «γύρισαν» το ματς με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο Έλληνας επιθετικός ισοφάρισε στο 68΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλείου και στο 85’ με σουτ, ύστερα από μπαλιά του Ζεζίνιο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά (32? Ξενοδόχοφ), Κοντόρ (32' Ροβίθης), Ναβάρ (36' Μασούρας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ουρτάδο, Αβραάμ, Ναζλίδης, Μαρουκάκης

Στο δεύτερο ξεκίνησαν και οι: Ξενοδόχοφ (61' Καβουσάκης), Μασούρας (60' Ρέντζας) Καρατάσιος, Σουλιώτης (65' Γκόλιας), Μονιάκης, Καπνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Ροβίθης (67' Γιαννιτσάνης), Καπός.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο (60' Μοσχονάς), Μουλόπουλος, Τριποτσέρης (60' Μανωλάς), Ουόν, Μιλιάζες, Μεντί (61' Καραχάλιος), Μαχαίρας (54' Βασιλείου), Μπελγκαζουανί (54' Ζεζίνιο), Γιακουμάκης (66' Παππάς), Σουμπίνιο (80' Μάγκας), Μάντζιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x