Stoiximan Super League

«Άλωσε» το Αγρίνιο η Κέρκυρα

Ούσα καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, η Κέρκυρα νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας σε είκοσι μέρες.

Η Κέρκυρα επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 στο Αγρίνιο σε σημαντικό φιλικό προετοιμασίας για τις δύο ομάδες, που ετοιμάζονται για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας στις 22 Αυγούστου.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και νίκησαν δίκαια, σε ένα μέτριο ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες, λόγω της πολλής ζέστης που επικρατούσε και με τους παίκτες του Λιονέλ Πόντες να αντιμετωπίζουν πολλά επιθετικά προβλήματα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 39’, όταν σε δυνατό σουτ του Σιόντη, η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών και κατέληξε στον Μαρκόφσκι που «σέρβιρε» στον Καϊκούτ και ο Βόσνιος σημείωσε το 0-1.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Στεφανάκος), Κέβιν, Κούσας, Ντ. Μπεχαράνο, Κάπελ, Μαλεζάς, Μάκος, Ρομέρο (46’ Μάρκος Πάουλο), Μύγας (46’ Κουτρομάνος), Βασιλείου (27’ Λίτα), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Βιγιαφάνιες)

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης (82’ Τριαντάφυλλος), Βενέτης (63’ Κ. Μανωλάς), Ντιόγκο (18’ Μακρίδης), Καϊκούτ (71’ Στ. Μανωλάς), Κρητικός (85’ Μεντής), Γκόμες (64’ Καρντόζο), Σόλιτς (52’ Ντουαλά), Μαρκόφσκι (76’ Γεωργακόπουλος), Βίλα (85’ Κοτάτης), Σιόντης (79’ Βλάχος), Ντιμιτρόφσκι (64’ Καραγιαννίδης)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x