Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Άμεσα οι εξελίξεις για παραμονή του Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις εξελίξεις στα θέματα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και του Ματιέ Βαλμπουενά, όπως και τις κινήσεις που γίνονται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλα δείχνουν ότι ο Ελ Αραμπί θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, κάτι που είναι σημαντικό στον σχεδιασμό της ομάδας, να κρατήσει τον βασικό της επιθετικό… Αν δεν αλλάξει κάτι, την τελευταία στιγμή, θα συνεχίσει και ο Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό. Οδεύουμε κατά πάσα πιθανότητα για επέκταση συνεργασίας και με τον Βαλμπουενά που θέλει ο προπονητής. Και ο παίκτης θέλει να μείνει για κάποια ποιοτικά διαστήματα αγώνων, θεωρεί ο Μαρτίνς ότι μπορεί ο Γάλλος να δώσει λύσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, υπάρχουν προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού για να αποκτήσει έναν δεξιό μπακ. Κατά πάσα πιθανότητα από την Αγγλία. Από εκεί θα πάει για δεξί μπακ η ομάδα. Θα έλεγα ότι η πιο κοντινή περίπτωση είναι η αγορά του Πίπα (Γκονζάλο Αβιλα Γκορντόν) της Χάντερσφιλντ, τον οποίο μπορεί να πάρει ο Ολυμπιακός αν το πάρει απόφαση. Και ο παίκτης θέλει να έρθει και τα (οικονομικά) δεδομένα είναι τέτοια που μπορεί να καλύψει η ομάδα. Παράλληλα, με την υπόθεση του Ισπανού δουλεύεται η υπόθεση του Κόουτο της Μάντσεστερ. Είναι δύσκολη, όμως, περίπτωση για να προχωρήσει με μεταγραφή και ψάχνεται μία φόρμουλα όπως του δανεισμού, ενώ πιο πίσω είναι το θέμα του Μπάλντοκ. Τις δουλεύει και τις τρεις μαζί, για να δει τι τον συμφέρει περισσότερο. Έχουμε και άλλη μία περίπτωση του Εστέβες της Πόρτο, ο οποίος είχε παίξει ως δανεικός στην Ρέντινγκ που μπορεί να τον πάρει ως δανεικό από την πορτογαλική ομάδα. Δεν είναι, όμως, η πρώτη επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ, μπορεί όμως να έρθει ως ρεζέρβα του βασικού μπακ», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x