Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Άμεσα θα έχουμε εξελίξεις με Ζινκερνάγκελ στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, με τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, ανέλυσε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ζινκερνάγκελ είναι ο παίκτης που κυνηγάει να κλείσει άμεσα ο Ολυμπιακός, με αγορά και όχι με δανεισμούς. Τον θέλει και η Μπεσίκτας, αλλά σημασία έχει να είναι έμπρακτο το ενδιαφέρον και όχι φιλολογικό. Άμεσα θα έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ στον Ολυμπιακό είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα πάνε τα πράγματα όπως θέλουν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε εξελίξεις για τον Άβιλα, ο οποίος είναι εδώ και υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του. Για τον Βρσάλικο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που καθυστερούν τις ανακοινώσεις. Ο Λάριν και ο ΚΑμαρά είναι στα υπόψη για να αποκτηθεί ένας από τους δύο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε και την υπόθεση του Σκάρπα της Παλμέιρας: «Και περιμένουμε να δούμε αν θα αλλάξουν στάση οι Βραζιλιάνοι, αφού η Παλμέιρας λέει ότι θα κρατήσει τον Σκάρπα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και ας τον χάσει χωρίς να πάρει χρήματα για την απόκτησή του. Αν πραγματικά το εννοούν, θα στραφεί σε άλλον παίκτη ο Ολυμπιακός για τα χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x