Stoiximan Super League

Αμφίβολος ο Σίλντενφελντ

Για μία ακόμη ημέρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έκανε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Βέροια καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Κροάτης αμυντικός δύσκολα θα προλάβει το ματς του Σαββάτου, αφού δεν έχει καταφέρει ως τώρα να προπονηθεί κανονικά μέσα στην εβδομάδα.

Εάν τελικά ο Σίλντενφελντ δεν προλάβει, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Τριανταφυλλόπουλος.

Αντίθετα, καλά είναι τα νέα που έρχονται για τον Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος ξεπέρασε ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με ενοχλήσεις στη μέση, γυμνάστηκε κανονικά και τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Στην προπόνηση συμμετείχαν τόσο ο Ατζαγκούν όσο και ο Μπαλμπόα.

Ο Νιγηριανός χαφ έχει αφήσει ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης θα πάρει με το «καλημέρα» θέση στο βασικό σχήμα. Πάντως ο Αναστασίου δεν δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει και λογικά θα χρησιμοποιήσει τον Ατζαγκούν στο πρώτο μετά τη διακοπή ματς του «τριφυλλιού», επομένως το πιθανότερο σενάριο θέλει τον νεαρό επιτελικό χαφ να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Πλατανιά στην Κρήτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x