Stoiximan Super League

Αμπασκάλ: «Δεν ανταποκριθήκαμε στην πίεση του ΟΦΗ»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Βόλου δεν άντεξαν στην πίεση που τους άσκησε ο ΟΦΗ στάθηκε ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά την ήττα από τους Κρητικούς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ τόνισε πως έχασαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν τον ανησυχεί που δεν νίκησαν για πέμπτο συνεχόμενο ματς, αφού ξέρει ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το τι πήγε λάθος: «Το μεγάλο μας λάθος ήταν πως στην πίεση των αντιπάλων δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Θα χώριζα το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο δεύτερο, κάναμε τις ευκαιρίες, ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, αλλά υπάρχει και το πρώτο μέρος, που δεν ήμασταν καλοί».

Για το αν τον προβληματίζει πως ο Βόλος έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη: «Με ανησυχούν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε. Κάποια άλλα στοιχεία, βέβαια, πρέπει να τα έχεις και μέσα σου. Δεν είμαι τόσο ανήσυχος, γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας. Ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζαμε, που δε σου αφήνει χώρους και απλά δε λειτουργήσαμε όπως έπρεπε.

Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στη δέκατη αγωνιστική, δεν κρίνονται όλα εδώ, είναι "μαραθώνιος", έχει παιχνίδια που αξίζεις και δεν κερδίζεις και το αντίθετο, εμείς πρέπει να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x