Stoiximan Super League

Αμπασκάλ: «Μόνοι μας δεχτήκαμε τα γκολ»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Βόλου έκαναν πολλά λάθη και έφτασαν να δεχτούν τα πέντε γκολ από τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά την ήττα στη Λεωφόρο.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ τόνισε πως τους «πονάει» η ήττα, όμως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του για τη συνέχεια, θεωρώντας πως χρειάζονται βελτίωση και δουλειά στο υπόλοιπο της σεζόν και πιστεύει πως τα δύο γρήγορα γκολ του Παναθηναϊκού έκριναν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, είναι μια ήττα που μας "πονάει", γιατί εμείς μόνοι μας προκαλέσαμε τα γκολ που δεχτήκαμε. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Όταν πηγαίνεις στο ημίχρονο με τέσσερα γκολ πίσω είναι δύσκολο νοητικά να επανέλθεις.

Δείξαμε στο δεύτερο πως προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και, επίσης, αυτό το παιχνίδι ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα πως έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε ως ομάδα».

Για το ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της ήττας: «Όταν δέχεσαι ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και είσαι πίσω στα υπόλοιπα 89' δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Επίσης, δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ σε ένα διάστημα που είχαμε μπλοκάρει. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι, αλλά ήταν αργά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x