Stoiximan Super League

«Φιλικό για ιερό σκοπό»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο Καραϊσκάκη και να στηρίξει την UNICEF απηύθυνε ο Ερίκ Αμπιντάλ, μιλώντας στο «ερυθρόλευκο» κανάλι εν όψει του φιλικού με την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε.

Το δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς των Πειραιωτών να στηρίξουν τη UNICEF, να δείξουν την αγάπη τους στον Ερνέστο Βαλβέρδε – έστω και ως αντίπαλος – και να δουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ένα από αυτά είναι και ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος – μέσω του επίσημου καναλιού του συλλόγου – εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πρέπει οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας να δώσουν το «παρών» στο Φάληρο.

«Σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Ένα φιλικό για ιερό σκοπό, με στόχο να συλλέξουμε πόρους για να εμβολιάσουμε τα παιδιά σε όλον τον κόσμο! Ο σκοπός της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF! Σας ευχαριστούμε που θα αγοράσετε τα συλλεκτικά t-shirts της ομάδας μας», τόνισε ο Γάλλος αμυντικός.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x