Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αρέσει ο Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Βάση σε μία πληροφορία που προέρχεται από την Ιταλία και συνδέεται με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σε 9 μέρες είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού και περιμένουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Μπορούμε να δώσουμε βάση σε μία πληροφορία, που δείχνει να έχει μία νέα διάσταση, η Ρόμα επιμένει για την απόκτηση του Ρουί Πατρίτσιο της Γουλβς και σε μία τέτοια περίπτωση η Γουλβς θα κινηθεί για την απόκτηση του Ζοσέ Σα.

Είναι κάτι που έχουμε υπ’ όψιν μας και θα δούμε αν θα γίνει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η εικόνα που έχω είναι πως αν φύγει ο Ζοσέ Σα, αν και παραμένει μεγάλο ερωτηματικό, είναι πολλά τα 15 εκατ. ευρώ.

Η εικόνα που έχω είναι ΑΝ φύγει ο Σα, γιατί και άλλες φορές έχει ακουστεί και έχει μείνει τρία χρόνια, ο γκολκίπερ που αρέσει και θα τον έβλεπαν είναι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Φαμπιάνο της Ομόνοιας.

Είναι ένας γκολκίπερ που είναι δίπλα μας, τον είχαμε 2 παιχνίδια με Ολυμπιακός και άλλα 2 με τον ΠΑΟΚ. Και ο Ολυμπιακός τον ξέρει και ο Γιοβάνοβιτς τον ξέρει, έχει παίξει σε Πόρτο, Φενερμπαχτσέ και στην Ομόνοια είναι εξαιρετικός και είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του. Είναι 33 ετών. Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο και προσπαθούμε να δώσουμε μία εικόνα. Δεν υπάρχει κάτι για τους νεαρούς Τζολάκη και Καραργύρης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και στη συνέχεια μίλησε για το θέμα του εξτρέμ:

«Εκείνο που καίει τον Ολυμπιακό είναι το θέμα του εξτρέμ. Δύο εξτρέμ είναι ο σχεδιασμός, αλλά πρωτίστως πρέπει να αποκτηθεί ένας εξτρέμ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x