Stoiximan Super League

Συμφώνησε και με Αναγνωστόπουλο ο Ιωνικός

Σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας ήρθε ο Ιωνικός.

Μεγαλώνει η λίστα ανανεώσεων στο στρατόπεδο του Ιωνικού. Oι «κυανόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία και με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας της Νίκαιας και για την επόμενη σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους Σπύρο Φουρλάνο, Κώστα Τσιριγώτη, Γιάννη Γκοτσούλια, Βασίλη Πογοσιάν, Λευτέρη Ματσούκα, Γιώργο Μάναλη και Νίκο Μουστάκη, ενώ υπάρχει πολύ καλή επαφή -χωρίς να έχουν συμφωνήσει- και με τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ταυτόχρονα, οι Πειραιώτες έχουν κλείσει και τις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις (σε επίπεδο νέων προσώπων). Με τις σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο, να αναμένονται λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι οι πρώτες προπονήσεις της ομάδας του Δημήτρη Σπανού εν όψει της νέας σεζόν θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Νεάπολης. Όμως, λόγω και των βελτιωτικών εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στην έδρα των νεοφώτιστων, θα συνεχιστούν σε άλλο μέρος (ο Ασπρόπυργος, η Φυλή και το Κερατσίνι τα επικρατέστερα) μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου, το οποίο αναμένεται να λάβει χώρα στον Βώλακα Δράμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x