Stoiximan Super League

Ανακοινώνει… Αργεντινό;

Την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει κατά πάσα πιθανότητα το θέμα του νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ, ενώ «φουντώνουν» οι φήμες ότι αυτός θα είναι από την Αργεντινή. Για Σάρι κάνουν λόγο στην Ιταλία.

Σαν να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι πολύ βαρύ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα την περασμένη Τετάρτη για την πέμπτη αγωνιστική των play off της Super League.

Οι περισσότεροι στην ομάδα φαίνεται πως ασχολούνται με το… αύριο, αν και την Κυριακή (7/6, 20:30) ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ακόμη δύσκολη αποστολή, παίζοντας με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.

Τα περιθώρια είναι στενά, η πίεση μεγάλη και αν δεν έρθει η νίκη πολύ απλά οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα θα ξεκουραστούν το πολύ 20 ημέρες, καθώς θα ξεκινήσουν πολύ νωρίς οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. «Δεν υπάρχει ελπίδα», απάντησε προχθές ο Αθανασιάδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova, για το αν οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Οπότε, θα πρέπει να βρεθεί σύντομα και ο άνθρωπος που θα «τρέξει» τον ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αναμένεται να γνωστοποιηθεί σύντομα το όνομα του. Το πιθανότερο την επόμενη εβδομάδα, λίγες ημέρες δηλαδή μετά το τέλος των play off. Αφού πρώτα θα έχει παρουσιαστεί ο Φρανκ Άρνεσεν. Στην Ιταλία συνέδεσαν χθες την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι με την αναζήτηση τεχνικού στην ελληνική ομάδα.

Δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά από πού θα προέρχεται ο νέος τεχνικός. Πάντως, από την πρώτη στιγμή ο Δανός κοιτάζει αρκετά προς την Αργεντινή, ενώ μετέβη πρόσφατα προς τη χώρα του Τανγκό, όπου και είχε επαφές για τη συγκεκριμένη υπόθεση και επικρατεί η έντονη φημολογία ότι θα ψωνίσει από εκεί τον επόμενο προπονητή του ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x