Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Σάρλια και συνεχίζει ο Παναθηναϊκός

Μέσα στη μέρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Ζβόνιμιρ Σάρλια από τον Παναθηναϊκό.

Την τρίτη του μεταγραφή, μετά από αυτές των Κώτσιρα και Πέρεθ, ανακοινώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ολοκλήρωσε χθες τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Κροάτης στόπερ θα κάνει ατομικές προπονήσεις μέχρι να επιστρέψει η αποστολή από την Ολλανδία (1/8) για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα (το απόγευμα της Τρίτης θα γίνει η πρώτη προπόνηση στην Αθήνα μετά την επιστροφή) και να προσφέρει μια ακόμη επιλογή στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προσπάθεια για την ενίσχυσή τους σε άλλες θέσεις με την απόκτηση εξτρέμ να αποτελεί προτεραιότητα πλέον. Μάλιστα σε περίπτωση αποχώρησης του Τάσου Χατζηγιοβάνη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθούν δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί. Για την ώρα πάντως η Αλτάι δεν έχει ενημερώσει πως θα καλύψει τη ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνεχίζει στην προετοιμασία στο Χορστ.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους τη Φένλο και εν συνεχεία η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x