Stoiximan Super League

Ανακοινώνεται και του Φύσσα στον Παναθηναϊκό

Εκτός από την επικείμενη πρόσληψη του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει και την έλευση του Τάκη Φύσσα στις ακαδημίες του συλλόγου.

Δύο πρώην συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό αναμένεται τώρα να αναλάβουν δύο διαφορετικά πόστα στο «τριφύλλι», σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

Ο λόγος για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναμένεται εκτός απροόπτου να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, και για τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τις ακαδημίες της «πράσινης» ΠΑΕ και η έλευσή του θα φέρει και κάποιες αλλαγές και στο τμήμα σκάουτινγκ.

Πρώτα όμως θα πρέπει να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σαμαρά, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x