Stoiximan Super League

Απολογήθηκε η ερασιτεχνική ΑΕΛ για Κάστρο, για «σκουπίδια» κάνει λόγο ο Κούγιας

Ανακοίνωση σχετικά με την καταγγελία του Κάστρο για ρατσιστική συμπεριφορά από τον Μπέρτο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε η ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Θέση για την καταγγελία του Φάμπρι Κάστρο για ρατσιστική συμπεριφορά από τον Μανώλη Μπέρτο, στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας, πήρε η ερασιτεχνική των «βυσσινί».

H ανακοίνωση

Η ιστορία και οι διαχρονικές αρχές της ΑΕΛ αντιτίθενται σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με ρατσιστικές και κάθε είδους διακρίσεις. Η Ομάδα μας αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως άθλημα με ίσες ευκαιρίες για όλους, μένοντας μακριά από κάθε είδους διαχωρισμό, χρώματος, καταγωγής, φύλου ή σεξουαλικής προτίμησης.

Εκ μέρους του Σωματείου της Α.Ε.Λ. ζητούμε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή των Ιωαννίνων για το σημερινό περιστατικό και καλούμε τον ποδοσφαιριστή της Ομάδας μας να πράξει με ειλικρίνεια το ίδιο, αν κι εφόσον υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα.


Η ανάρτηση στο Facebook



Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, απάντησε «στην ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και των σκουπιδιών της Λάρισας, περί δήθεν ρατσιστικής επίθεσης του Μανώλη Μπέρτου στον Castro».

Είμαι 41 χρόνια ιδιοκτήτης ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω διοικήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επί 9 χρόνια ως αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ και πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική μου ζωή συναντώ ερασιτεχνικό σωματείο που ίδρυσε ΠΑΕ και τοπικούς «δημοσιογράφους» που δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό της ΠΑΕ του τόπου τους, να υιοθετούν με τέτοια εχθρότητα προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, τις καταγγελίες μιας ανυπόληπτης ΠΑΕ που δεν γνωρίζουμε ποιόν έχει ιδιοκτήτη και που είναι η αποκλειστική αιτία λόγω των περίεργων αποτελεσμάτων που έφερε με τους αντιπάλους μας, να κινδυνεύει η ιστορική ομάδα μας με υποβιβασμό.

Το μόνο που έχω να σας συστήσω είναι να αντιληφθείτε όσο το δυνατόν συντομότερα ότι ότι και να πείτε, ότι και να κάνετε το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ είναι ταυτισμένο με εμένα και εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί και δεν μιλάω για τα χρηματοδοτούμενα σκουπίδια, είναι να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν, να ελληνοποιήσουμε την ιστορική μας ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο σε όλους τους τομείς ποδοσφαιριστές, προπονητές και να αγωνισθούμε για να κατακτήσουμε αυτά τα οποία επιβάλλει η ιστορία της ΑΕΛ, με έντιμο και καθαρό τρόπο.

Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθώ για όλα τα θέματα της ΑΕΛ αποκαλύπτοντας σημαντικές λεπτομέρειες σε όλα τα ερωτήματα που σκοπίμως έχουν δημιουργηθεί από κάποιους με μοναδικό στόχο την οικονομική επιβίωση τους και όχι το καλό της ΑΕΛ.

Σημαντική λεπτομέρεια: Ούτε κανείς από τους τέσσερις διαιτητές, ούτε από τους τρείς παρατηρητές έχουν αναφέρει ότι αντελήφθησαν τον Μανώλη Μπέρτο να επιτίθεται ρατσιστικά στον Castro.

Μόνο ο Castro το αναφέρει με ότι σημαίνει αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x