Stoiximan Super League

Ανακωχή των τεσσάρων «μεγάλων»: Τι είπαν στις δυο συναντήσεις τους!

Στο ίδιο τραπέζι -και μάλιστα δυο φορές- έκατσαν οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπροστά στον τηλεοπτικό αδιέξοδο οι Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αποφάσισαν ανακωχή και τα είπαν σε καλό κλίμα

Μια αν μη τι άλλο ευχάριστη εξέλιξη γεννήθηκε από το αδιέξοδο στο τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», το τέλμα στο οποίο έχει φτάσει η διαπραγμάτευση με τη NOVA και ο κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα το πρωτάθλημα κατόρθωσε αυτό που φαινόταν αδύνατο το προηγούμενο διάστημα: Να βάλει τους τέσσερις «μεγάλους» στο ίδιο τραπέζι.

Στην προσπάθεια να βρεθεί μια λύση, οι Γιάννης Βρέντζος, Χρήστος Παναγόπουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και Μάκης Γκαγκάτσης φέρονται να συναντήθηκαν δυο φορές τις ισάριθμες τελευταίες μέρες (για δυο ώρες το βράδυ της Τετάρτης και άλλες τρεις την Πέμπτη).

Μέσα λοιπόν σε καλό κλίμα, το οποίο αποτυπώνεται στη φράση «το ποδόσφαιρο είμαστε εμείς» και παρουσία τη δεύτερη φορά και του διευθύνοντος συμβούλου της NOVA, Πάνου Παπαδόπουλου, αντάλλαξαν απόψεις πάνω στο καυτό θέμα των τηλεοπτικών.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ φέρεται να υποστήριξε την ανακατανομή των εσόδων, ο Ολυμπιακός ανέφερε ότι δεν καίγεται για τις εξελίξεις λόγω της τεράστιας δυναμικής που έχει αποκτήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ χαρακτηρίστηκε ως «η φωνή της λογικής» επειδή θεωρεί αναγκαία τη δημιουργία προϋποθέσεων για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, ενώ ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται να επανέλαβε τη θέση του για διάλυση της κεντρικής διαχείρισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x