Stoiximan Super League

Ανανέωσε ο Διούδης!

Την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Διούδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Στο 1,5 εκατ. ευρώ η νέα ρήτρα αποδέσμευσης.

Θα συνεχίσει να φοράει τα «κίτρινα» ο Σωκράτης Διούδης! Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον διεθνή γκολκίπερ για άλλα τρία χρόνια, με τις υπογραφές να πέφτουν όταν επιστρέψει η αποστολή από την Βουλγαρία, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία.

Κι επειδή ο Έλληνας τερματοφύλακας θεωρείται από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου, μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σωκράτη Διούδη για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια, με ρήτρα 1.500.000 ευρώ.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον εκπρόσωπό του, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διούδη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του κατά την επιστροφή της αποστολής του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x