Stoiximan Super League

Ανάπτυξη και γκολ από Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Η προπόνηση της Τετάρτης στον ΠΑΟΚ ήταν γεμάτη σκληρή δουλειά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει επιστρέψει αποφασισμένος για σκληρή δουλειά στον «Δικέφαλο».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Τετάρτη στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση και οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις τόσο με όσο και χωρίς μπάλα.

Στη συνέχεια, οι «ασπρόμαυροι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε πάνω στο κομμάτι της τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη, το άλλα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, μετά από συνδυαστική ενέργεια.

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος, διεξήχθη τουρνουά 4 Vs 4, το οποίο αφορούσε βασικά τη φυσική κατάσταση των παικτών και ήταν υψηλής έντασης.

Για την Πέμπτη, έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στις 09:00 και στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x