Stoiximan Super League

Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη: «Έτοιμο τον Αύγουστο το γήπεδο της Νεάπολης για τον Ιωνικό»

Έτοιμο θα είναι το γήπεδο της Νεάπολης ενόψει των υποχρεώσεων του Ιωνικού στη Super League 1, όπως διατράνωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Την πίστη του για το ότι το γήπεδο της Νεάπολης θα είναι έτοιμο τον προσεχή Αύγουστο ενόψει των υποχρεώσεων του Ιωνικού στη Super League 1, μετέφερε μέσω ανάρτησής του ο Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη τόνισε ότι οι αρκετές βελτιωτικές εργασίες που απαιτούνται -τις οποίες και ανέφερε- έχουν αρχίσει ήδη, ενώ τη Δευτέρα (5/7) θα ξεκινήσει και η τοποθέτηση του στεγάστρου στα VIP του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω έργα υπερψηφίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη την προηγούμενη Πέμπτη (24/6).

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Δημάρχου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη:

«Από τον Αύγουστο σε γήπεδο Superleague Ι ο Ιωνικός. Επέστρεψε εκεί που ανήκει!

Κανείς μας δεν πίστευε πριν τρία χρόνια ότι ο ποδοσφαιρικός Ιωνικός θα μπορούσε ν’ ακολουθήσει μια τέτοια φρενήρη πορεία. Τρεις κατηγορίες σε τρεις χρονιές, με τελευταία την άνοδο στη Superleague I ξεπερνούσε και την πιο τολμηρή φαντασία. Κι όμως, χάρη στην συστηματική και παθιασμένη προσπάθεια του Γιάννη Τσιριγώτη και των συνεργατών του, αυτό έγινε δυνατό.

Με απόλυτη στοχοπροσήλωση, μεγάλο οικονομικό κόστος και αγάπη για την ομάδα πέτυχε το αδύνατο να το κάνει δυνατό.

Ο Δήμος μας, από την πρώτη στιγμή είδε την προσπάθεια και συμμετείχε σ’ αυτήν. Πέρυσι, τέτοια εποχή τοποθετούσαμε τον υβριδικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς που χωρίς αυτόν θα ήταν αδύνατο σήμερα να μιλάμε για μετατροπή του γηπέδου Νεάπολης σε γήπεδο για αγώνες α΄ εθνικής κατηγορίας. Το κόστος για το Δήμο μας μαζί με τα καθίσματα VIP και τους πάγκους ξεπέρασε τα 700.000€ αλλά χαλάλι καθώς το σήμερα βρίσκει την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου.

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν είναι εξίσου κρίσιμο για να μπορέσει ο Ιωνικός τον Αύγουστο να παίξει στο γήπεδό του, μπροστά στους οπαδούς του. Οι απαιτήσεις της ΕΠΟ για γήπεδα της Superleague Ι είναι τεράστιες. Έτσι, από τη μέρα της ανόδου της ομάδας τρέχουμε να προλάβουμε και θα τα καταφέρουμε.

Απαιτούνται:

• Σύστημα ασφάλειας και παρακολούθησης όλων των χώρων του γηπέδου μέσα και έξω από αυτό.
• Τοποθέτηση άλλων 1.800 καθισμάτων.
• Τουρνικέ σ’ όλες τις θύρες που θα καταγράφουν ηλεκτρονικά τους θεατές.
• Στέγαστρο στα VIP.
• Μεγάλος ηλεκτρονικός πίνακας για τα σκορ, (τα επονομαζόμενα scoreboard) συμπληρωματικοί πάγκοι, κάγκελα ασφαλείας κ.λπ..
• Server και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, δίκτυα, Internet
• Συντήρηση υβριδικού χλοοτάπητα για μία τριετία

Μαζί με αυτά είναι και πολλά άλλα που ο πρόεδρος Γιάννης Τσιριγώτης κάνει καθημερινά γιατί η κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου έχει τεράστιες απαιτήσεις απ’ όλους μας. Η άριστη συνεργασία μας είναι εγγύηση για την επιτυχία του στόχου.

Παλεύουμε και θα τα καταφέρουμε, το γήπεδο – πρότυπο που υποσχεθήκαμε στην πόλη να είναι έτοιμο τον Αύγουστο. Ήδη, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και τη Δευτέρα αρχίζει και η τοποθέτηση του στεγάστρου.

ΠΑΕ Ιωνικός και Δήμος θα καλωσορίζουν σε δύο μήνες στο μεγάλο σαλόνι του ποδοσφαίρου τις άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας. Ο Ιωνικός επέστρεψε εκεί που ανήκει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x