Stoiximan Super League

«Ανάσες» σε Μανιάτη-Μήτρογλου

Το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός 11άδας τους Μανιάτη και Μήτρογλου στο σαββατιάτικο ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη εξετάζει ο Μίτσελ. Τι ετοιμάζει ο Ισπανός τεχνικός.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον μεθαυριανό αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» (20:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σήμερα θα επιστρέψουν οι περισσότεροι διεθνείς (αν και χθες πήγαν στου Ρέντη ο Μπονγκ και ο Μανωλάς, ενώ αύριο θα δώσει το παρών ο Κάμπελ) και ο Μίτσελ θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Εν όψει της πρεμιέρας με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League ο Ισπανός τεχνικός καλείται να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τα προσεχή ματς.

Για αυτό τον λόγο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 50χρονος προπονητής να αφήσει εκτός αποστολής ή στον πάγκο αρκετούς από τους θεωρητικά «βασικούς» απέναντι στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Ο Μίτσελ σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα τον Μανιάτη και τον Μήτρογλου, οι οποίοι – όπως και ο Σιόβας – έπαιξαν και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στόχος τους Ισπανού είναι να ξεκουράσει τους δύο διεθνείς, οι οποίοι επιβαρύνθηκαν από τους αγώνες με Λιχτενστάιν και Λετονία.

Στην επίθεση θα δούμε τον Σαβιόλα, ο οποίος πίσω του θα έχει τον Τσόρι ή τον Ολαϊτάν.

Στη μεσαία γραμμή ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Εντινγκά και δίπλα του θα είναι ο Σάμαρης, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μασάντο.

«Ανάσες» θα πάρει και ο Βάις, ο οποίος έπαιξε και εκείνος σε δύο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x