Stoiximan Super League

Αναστασιάδης: «Έχουμε δουλειά»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση αλλά και τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΚΠΡ εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, τονίζοντας πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ευχαριστημένος από το αγωνιστική πρόσωπο και τη νίκη του ΠΑΟΚ στο φιλικό του Λονδίνου απέναντι στην ΚΠΡ παρουσιάστηκε ο Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας μετά το τέλος του ματς, δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη εμφάνιση του Τζιόλη.

«Για εμένα ήταν ακόμη ένα παιχνίδι προπόνησης, βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη πιο απλά, να τελειώσουμε φάσεις, αλλά μας έλειψε κάποιες φορές η τελική πάσα. Μας δόθηκε η ευκαιρία αλλά δεν το κάναμε. Τα πράγματα είναι απλά αλλά τα κάνουμε δύσκολα, θα το διορθώσουμε όμως. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά έχουμε δουλειά», είπε για το ματς.

Για τον Τζιόλη: «Αυτή είναι η δουλειά μου, να ελέγχω τα παιδιά, όλους τους παίκτες. Εχω βγάλει συμπεράσματα για κάποια παιδιά, δεν τα έχω βγάλει, όμως, ολοκληρωτικά για όλους. Για κάποια αλλά παιδιά πρέπει να είμαι προσεκτικός. Πάντα το αποτέλεσμα μετράει όσον αφορά την ψυχολογία, αλλά τα φιλικά είναι προπόνηση. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x