Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Κάναμε δύο... δώρα στον Παναθηναϊκό και χάσαμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στα λάθη του Παναιτωλικού από τα οποία η ομάδα του Αγρινίου έχασε τη δυνατότητα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), γνωρίζοντας το βράδυ της Κυριακής (28/11) την ήττα 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αναστασίου, στάθηκε στην καλή εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κάνοντας λόγο για δύο «δώρα» στον Παναθηναϊκό από τα οποία κρίθηκε το ματς.

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι είμασταν καλά στο παιχνίδι, δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Ξαφνικά κάναμε δύο «δώρα» στον Παναθηναϊκό και στην ουσία χαρίσαμε το παιχνίδι».

Για το τί κρατάει από το παιχνίδι: «Την πειθαρχεία που βγάλαμε, την οργάνωση που είχαμε, τη διάθεση και τα τρεξίματα, αλλά και τη συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις, αλλά εκεί θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στις τελικές αποφάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x