Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Πήραμε ένα καλό μάθημα»

Να αποδειχτεί διδακτική για τους παίκτες του Παναθηναϊκού η χθεσινή ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου στη σημερινή προπόνηση.

Δίχως πανικό, αλλά με ψυχραιμία αντιμετώπισε ο Γιάννης Αναστασίου την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο προπονητής των «πράσινων» είχε τετ-α-τετ με αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες, ενώ μίλησε και σε όλη την ομάδα καλώντας τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν τα διδάγματα από αυτό το «χαστούκι».

«Χθες πήραμε ένα καλό μάθημα. Χάσαμε από ένα αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος, αλλά ήταν πιο ουσιαστικός και έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο να παίζεις καλύτερα, χρειάζεται να τελειώνεις τις φάσεις που φτιάχνεις. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και θέληση», τόνισε.

«Είμαστε νέα ομάδα και θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις μέσα στους αγώνες. Ένα ματς δεν τελειώνει επειδή δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε την υπεροχή μας σε γκολ. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστότερα τέτοιες καταστάσεις», πρόσθεσε.

«Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του για να γίνουμε καλύτεροι και να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Τον αγώνα όμως τον χθεσινό από σήμερα τον ξεχνάμε, κοιτάμε μπροστά και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς με τη Βέροια», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x