Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Σαν ομάδα έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Ικανοποιημένος για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου, ωστόσο τόνισε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Εμφανώς ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του Παναιτωλικού απέναντι στον Άρη, έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου, που με τη λήξη της αναμέτρησης, δήλωσε πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η ομάδα του.

Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης και συγκέντρωσης, για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Σαν ομάδα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Για εμένα τακτικά κάνουμε πολλά λάθη, το πληρώνουμε κάποιες φορές, κάποιες όχι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε διάθεση έχουμε θέληση, αλλά δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για πιο γρήγορες αποφάσεις. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε, το ευχαριστιόμαστε εμείς, τα παιδιά, ο κόσμος και συγχαρητήρια στα παιδιά.

Υπάρχει πολύς δρόμος, είναι παιδιά που ακόμη δεν είναι έτοιμοι για το επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε. Αυτό που μετράει είναι που θα βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x