Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Μας πείραξαν το μυαλό οι αποφάσεις, θέλω να δω αν ήταν πέναλτι»

Στις αποφάσεις του διαιτητή Τζήλου στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να δει αν ήταν πέναλτι αυτά που δόθηκαν υπέρ του Άρη.

Αιχμές κατά των διαιτητικών αποφάσεων άφησε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, που τόνισε ότι θα ήθελε να τσεκάρει αν ήταν πέναλτι αυτά που δόθηκαν υπέρ του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote:
- Για την εξέλιξη του αγώνα με τον Άρη:
«Οι αποφάσεις μας πείραξαν το μυαλό. Θέλω να τις δω, να δω αν ήταν πέναλτι. Νομίζω ότι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια. Είμαι απογοητευμένος από το πώς παίξαμε γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Κάθε φορά που βγαίναμε και δημιουργούσαμε, θέλαμε κάτι περισσότερο αλλά δεν το είχαμε».

- Για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου: «Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και επιβραβεύει. Νομίζω ότι ήταν μια κακή μέρα για μας αλλά είναι κι ένα σημάδι μετά τις τελευταίες νίκες που πετύχαμε ώστε για να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε χαλαροί σε παιχνίδι γιατί δεν έχουμε αριθμητικά τους παίκτες και την ομάδα για να το κάνουμε. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Κι όταν μας πηγαίνει ένα παιχνίδι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x