Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Θετικά τα μηνύματα»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου παρά την ήττα με 2-1 από τη Γάνδη.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε με 2-1 από τη Γάνδη, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και την προσπάθειά της, λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές απουσίες και ελλείψεις του «τριφυλλιού».

«Η εμφάνιση ήταν αρκετά καλύτερη. Αυτά τα παιδιά έχουν τρομερή πίεση γιατί εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό κι έχουν δεχτεί τρομερό βάρος στο physical game, ενώ δεν είναι συνηθισμένα να παίζουν σε αυτό το ρυθμό. Η εικόνα τους ήταν πολύ καλή και κράτησαν ψηλά το όνομα του Παναθηναϊκού. Σε αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατέθεσαν και την ψυχή τους σήμερα», δήλωσε μετά το φιλικό.

«Υπάρχουν παιδιά που έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν και τα άλλα. Δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούν όλοι αμέσως σε αυτό το επίπεδο. Θα συσκεφτούμε με το σταφ για να διαπιστώσουμε τι έχουμε δει στην προετοιμασία. Όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τους στόχους του Παναθηναϊκού την προσεχή σεζόν, απάντησε: «Με την εικόνα που είχαμε σαν ομάδα τα μηνύματα είναι θετικά. Είδαμε μια ομάδα που προσπαθούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά και να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλά προβλήματα και λείπουν πολλοί παίκτες. Όταν έχουμε συμπληρωμένο το ρόστερ θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x